Originele relatiegeschenken

Sommige relatiegeschenken hebben geen hoge waw-factor...

Er zit geen goed gevoel bij, of het wordt niet op prijs gesteld.   Al te vaak belanden goedkope gadgets in de vuilbak. Terwijl een klant juist blij moet worden van een relatiegeschenk. Want die blije emotie, die linkt hij aan jouw bedrijf. 

Tijd dus om meer aandacht te besteden aan een écht goed cadeau voor je klanten, medewerkers of leveranciers. 

Originele relatiegeschenken voor klanten en medewerkers

Het enige wat je nodig hebt… is een goed idee.

Iedereen is op zoek naar hippe relatiegeschenken. Toch is de één net iets beter in het bedenken van opvallende cadeaus of originele relatiegeschenken.

Wees eens eerlijk. Denk jij bij relatiegeschenken nog steeds aan bedrukte balpennen of USB-sticks?  Het kan ook anders!   Het is tijd om op te vallen en een statement te maken. Als je dit bekend in de oren klinkt, ben je op de juiste plek!

Wij zorgen voor het ganse traject, van concept tot levering

We werken met plezier enkele voorstellen uit, binnen je vooropgestelde budget.

Graag een gezellige apero-box, of een homeworking pakket met koffie, notebook en lekkernijen? Of mogen we je verrassen iets écht origineel? Vertel het ons en wij bezorgen je binnen de 2 dagen een gepersonaliseerde offerte.  

Het wenskaartje wordt ontworpen in functie van jouw wensen, en wij voorzien deze allemaal van een handgeschreven boodschap. Want in deze digitale tijden, maak jij hiermee een authentieke, positieve indruk.

Alle boxzies worden individueel thuis of op kantoor geleverd op basis van jouw adressenlijst.  Ontvang je de boxzies liever bij jou op het bedrijf zodat je ze persoonlijk kan afgeven? Dat kan uiteraard ook, dit transport is steeds volledig gratis. 

Graag een offerte ? 

Vul hier het formulier in en wij werken met plezier een voorstel uit!