FAQ

 

Hieronder vind je een overzicht van de meest gestelde vragen.
Heb je nog een andere vraag? Aarzel niet ons te contacteren!

It's a box in a box! In de eerste plaats zorgen we voor een Boxzie die 'klaar is om af te geven'. Rondom de box gaat er opnieuw een verzendbox. Zo zorgen we ervoor dat je Boxzie veilig en mooi toekomt.

Bovendien zijn de prijzen all-in, geen verrassingen of extra's meer bij het uitchecken.

Betalen verlopen via het Mollie platform & betalen doe je veilig online met Bancontact, kredietkaart, PayPal, Ideal (NL) of via de beveiligde omgeving van je eigen bank.

We verzenden dagelijks pakketten. In 99% van de gevallen gebeurt de levering binnen de 2 werkdagen - hetzij op je thuisadres, hetzij bij degene die je wil verrassen.

Zodra wij een verzendlabel aanmaken, word je via e-mail op de hoogte gebracht en ontvang je een track&trace code. Opgelet: pas wanneer bpost de code scant, wordt je tracking ge-update. Zo kan het gebeuren dat er nog 'wordt klaargemaakt door afzender staat', terwijl het pakketje bij ons wél al de deur is uitgegaan.

Nee hoor, je kan onze webshop bezoeken zonder je te registreren. Zodra je een bestelling plaatst, vragen we je adresgegevens en e-mailadres. Dit hebben we nodig om je orderbevestiging, factuur en verzendbevestiging door te sturen.

Noteer in het opmerkingenveld (bij het uitchecken), wanneer je wil dat de giftbox geleverd wordt - dan doen wij ons uiterste best om op die datum te leveren.

Een andere mogelijkheid is een 'do not open until'-sticker. Hierop noteren we de datum waarop het cadeau mag geopend worden. Deze kan je toevoegen wanneer je een bestelling plaatst.

Yes, wij dachten aan alles! Onze Boxzies komen met een gepersonaliseerd kaartje. Tijdens het uitchecken kan je kiezen uit drie ontwerpen & je boodschap toevoegen. Wij schrijven je kaartje met de hand en stoppen het bij in de box. Indien je liever geen kaartje toevoegt, is dat ook helemaal oké.

Nee hoor, dat ontvang je allemaal via e-mail.
Indien je de box rechtstreeks naar de gelukkige verstuurd, hoef je je dus geen zorgen te maken. ;)

Je bestelling retourneren kan binnen 14 dagen na ontvangst, mits geen beschadiging van de producten of ontbrekende items.

Natuurlijk. Naast onze 'standaard' boxes (zoals bv. voor verjaardagen, geboortes,...) houden wij rekening met de verschillende seizoenen en feestdagen. Be the first to know, door je in te schrijven op onze nieuwsbrief!

Uiteraard! Vul je bedrijfsgegevens in, in het facturatiegegevens-veld tijdens het bestelproces, en noteer bij opmerkingen "factuur". Wij mailen je deze door en zorgen zo voor de correcte paperassen voor jouw boekhouding.

Geef ons zo snel mogelijk een seintje via info@boxzie.be. Als ware Sherlock Homes'es gaan we op zoek waar het fout liep en zoeken we naar een snelle oplossing.

In geval van beschadiging, vragen we om enkele foto's toe te voegen.

Happy to help! Geef ons een seintje op info@boxzie.be, via Messenger of Instagram en we antwoorden asap.